Homepagina van Peter Verthez

Stamboom van familie Verthez-Fiers

OPGELET: Deze pagina verdwijnt vanaf 31 december 2020. De nieuwe lokatie is http://verthezp.synology.me:8083/doku.php/start

Beperkte stamboom

Hier vind je de beperkte stamboom van onze familie.

Deze boom is beperkt in die zin dat mogelijks nog levende personen, of overleden personen met een mogelijks nog levende partner, niet getoond worden voor privacyredenen, aangezien er meer en meer consensus is dat zelfs de naam van een nog levende persoon vermelden een privacyinbreuk zou kunnen zijn. Deze boom bevat ook geen bronteksten of multimedia-objecten.

Als je desondanks ergens een probleem zou mee hebben, stuur mij een email om dit te melden. Mijn bedoeling is dat deze site interessant is voor de betrokken mensen. Dus als dat niet het geval is en je hebt er een probleem mee, gelieve mij te verwittigen.

Een overzicht van de gebruikte bronnen is te vinden op deze pagina.

Deze stamboom is ook te vinden op geneanet.

Onbeperkte stamboom

De onbeperkte stamboom vind je op mijn lokale website.

Deze stamboom bevat alle informatie, bronteksten en multimedia-objecten die ik op dit moment heb (geboortekaartjes, huwelijksaankondigingen, rouwbrieven, ...), maar is alleen toegankelijk voor familie. Stuur mij een e-mail om de gebruikersnaam en het paswoord te krijgen.

Let wel op: aangezien de bovenstaande link naar mijn thuiscomputer gaat, is die dus ook niet noodzakelijk 24 uur op 24 bereikbaar.

Dit is natuurlijk een werk in opbouw. Voor informatie van voor 1900 ben ik op onderzoek in de rijksarchieven, wat sowieso een lange-termijn project is. Informatie van na 1900 komt uit familiearchieven, en van informatie die andere mensen toesturen uit hun familiearchieven.

Als je extra informatie hebt die niet aanwezig is in deze stamboom, dan mag je die dus altijd opsturen!

Extra info

Beide stambomen zijn gegenereerd via Gramps, via een licht aangepaste versie van de Narrative Web plugin. Deze aangepaste plugin kan je hier vinden: